oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OOO Konu ETN olunca 1 dal alırım Hemen yazalım fikirlerimizi

İlk çıktığından beri Mining olarakta yapıyorum fakat son 1 aydır mining yapmıyorum sadece üretiklerimi tutuyorum. Biraz da satın aldım.
Şimdi neden fiyat çok düştü.

1. Sebebi malüm BTC'de yaşanan durumlar
2. Sebebi Crytopia borsasının cüzdanları sorundan dolayı 40 günde fazla kapalı tutması.
3. Sebebi ve bana göre büyük güven kaybı yaptı. Mobil mining olayında mining yapılırken CPU'nun kullanılmaması yani sahte mining yapılması. Bu çok ciddi güven kaybı oluşturdu.
4. Sebebi 31 Martta hitbtc'ye girecez derken girememiş olmamaları
5. Sebebi bu kadar olumsuz sorunlar varken yeni borsa çalışmaları yok. Umut vaad edecek hiçbir gelişme yok.

Açıkcası elimde ciddi miktarda tutuyorum ama bu coinden umudum çok. Çünkü İCO'sunda çok ciddi yatırım almış bir coin ve en dandik borsalarda olmasına rağmen volume seviyeleri gayet güzel. Muhtemelen yeni yapacakları reklam çalışmaları için BTC'nin toparlamasını bekliyorlar. Zaten reklam çalışmaları için Kripto pazarında ismi olan birini ekiplerine kattılar. Eğer sabreden olursa bu coinin fiyatı güzel yerlere gelecektir.

Bu arada yerli borsalar arasında olan vebitcoin de ETN artık yayınlandı. Ama borsayı hiç denemedim şikayet var mı yok mu bilmiyorum.
Bende 40.000 ETN civarlarında vardı, düşüşten önce sattım ETH'ye geçtim, iyi ki de geçmişim, eğer geçmeseydim, 2.5 kat zararda olacaktım.

En son sadece bir gecelik 0.09 USD seviyelerine çıkmıştı işte o anda sattım

Hala 6.000 ETN'den biraz daha fazla elimde tutuyorum, ilerde göreceğiz...(Keşke 1 USD olsa )