Merhabalar kuralların nasıl işlediğini çözemedim . Çözemedim derken normal anlamda çözememek değil , kurallar neden değişiyor moddan moda bunu çözemedim.

https://www.r10.net/sikayetim-var/18...ilacakmis.html bu konuya yorum yazdığım için 1 hafta ban yedim , üstelik kanıt niteliğinde bir yazıydı. Konuya yazan çoğu arkadaş ban yedi fakat konu üzerinden ban yemeyen , üstelik sırf yorum olsun diye geçmiş olsun vs. yazarak ban yemeyen en az 4-5 kişi vardı . Ban cezası bölümünde konu açtım onaylanmadı vs . Tamam ban yedim , kanıt niteliğinde olsa da kural ihlali yaptım haklısınız . Peki konuya yazıp ban yemeyen üstelik konunun tarafında olmayanlar gözden mi kaçtı?

Dün bir şikayet konusu açılmış ve rahat 7-8 üye post atmış şikayet konusuna tarafı olmamalarına rağmen , geçmiş olsun , bende çalışmayı düşünüyodum vs vs. Hepsini 10 dk uğraşıp tek tek report ettim @MakayWeb; tarafından cevaplanmış reportlar fakat göremiyorum. Yorumlar olduğu gibi duruyor herhangi bir ban cezası yok . Kurallar neye göre işletiliyor ? Reportlara verilen cevapları nasıl görebiliriz?
Bir başka şikayet konusnda öylesine yorum yapanı bir daha report ettim üyenin sadece mesajı silinmiş , herhangi bir işlem yapılmamış .

************************************************** ************************************************** ************************************************** ********************

Bir başka konu , Forumda Yurtdışı kaynaklı İnstagram beğeni , izlenme alabileceğiniz kaynak e- book satışı yapacaktım yani bir nevi yabancı smm panel bilgisi içeren bakiyenin nasıl yüklenildiğini vs detaylıca anlatan bir e- book . Bakın beğeni , izlenme değil e book satışı . Ve alt limitin altında satış yaptığım için ban yedim Üstelik Türk kaynak değil veya forumda alt limiti olan bir şey değil .

Her gün gördüğüm alt limite uygun olmayan şeyleri report eden ben (bu kategoride konum olmamasına rağmen , sırf instagram kategorisinde satış yapan arkadaşların hakkı için ) , Bu kuraldan ban yedim...
Ki satış yapan arkadaşlar zarar görmesin diye konuyu açtıktan 7-8 dk sonra konuyu iptal edip yani içeriğine iptal yazıp silinmesi için report etmiştim.Gördüğüm alt limite uygun olmayanları report ediyorum sadece konusu siliniyor veya uyarı yapılıyor , ben ; teşebbüs dahi etmediğim bişeyden ban yiyorum

Gerçekten kuralların neye göre işlediğini merak ediyorum . Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.