ATKNU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam Pro'lar için öyle bir problemi duymadım açıkcası. Pek sanmamakla birlikte; olası bir problemde Apple'ın desteği çok iyi. Retina ekran da ciddi fark ediyor bu arada, Air'den sonra Pro'nun Retina ekranlarını görünce içim gidiyor hep

Aynı ekosistemde oldukları için iPhone ile birlikte kullanırsanız birçok güzel özellikten faydalanabiliyorsunuz. Örneğin birisi aradığında MacBook'tan konuşabiliyorsunuz ya da MacBook'tan arayabiliyorsunuz. Hem FaceTime hem normal aramalar için geçerli. Mesaj için de aynı şey söz konusu Büyük kolaylık sağlıyor.

Veya iPhone'da Safari'de bir şey okuyorsunuz örneğin. MacBook'a geçip kaldığınız yerden aynı şekilde devam edebiliyorsunuz. AirDrop sistemi ile dosya aktarımı da oldukça kolaydır.

Apple buna "devamlılık" diyor, şuradan bilgi alabilirsiniz hocam: https://www.apple.com/tr/macos/continuity/
Çok teşekkür ederim, inanın arkadaş çevremde hiç Mac sahibi olan birisi yok. Ömrü hayatımda gerçekte 1 kere mediamarkta gördüm ve dokunabildim. Ama ne yazıkki cihaz kapalıydı bir kere olsun daha kullanamadım. Sahip olan birisi olsa şöyle biraz kullanıp deneyim elde ettikten sonra satın almayı düşünüyorum. Zaten hangi programa baksam hep Mac için. Üstüne üstlük bir çok programda (Photoshop, After Effect, Xd, İllustrator vb.) çok sağlam verim verdiği için beni büyülüyor.