Bu tarz yatırımlarda, ev, araba satıp girişim yapmayı pek doğru bulmuyorum. Daha önceden tecrübeniz olduğu örneğin daha önce basit bir oyun yapmışsınızdır, kazanmıştır. Siz dersiniz ki daha büyük yatırıp daha çok kazanalım. Ama bu da ev ile araba ile olacak iş değildir. Kenarda birikmiş vardır riske ettiğinizde, battığınızda o para sizin hayatınızı, geçiminizi idame ettirmenizi engelleyecek bir para değidlir. O zaman yatırım yapın ama, eğer bu proje batar ise o paralar olmadan araba alamazsanız, yada hayatınızda köklü etkileyici değişiklikler olacak ise kesinlikle yapmayın. Zira halkımızın en büyük hatalarından biri de budur. Batak oynadıklarından mıdır nedir, batarına giriyorlar

Şaka yapıyorum tabiki de, bende duyduğum bir tabiri söylemek istedim.
Normalde bu kadar uzun bir yazı yazmam ancak söz konusu 3 aile ve 300k para ise birilerinin hata yapmasına mani olursam bu benim için en büyük gurur olacaktır. Benim size önerim, ufaktan başlayın

Özellikle bilmediğiniz alanlarda. Örneğin mobil bir oyun yaptırın, bunun içinde öyle 300k gibi bir paraya ihtiyacınız yok. Maks, 20k gibi bir ücret ile halledebilirsiniz. Reklama ise günlük 50 TL'den bir ay reklam verin gerisini oyun halledecektir. Ben 200 TL reklam ile 5k indirme aldım

Günlük 1 tl bırakıyor. Unutmuşum öyle bir oyunum olduğunu geçen girdim baktım adsense 100 TL olmuş toplamda, umrumda değildi açıkçası ama bu sadece bir örnek
Umarım mantıklı kararlar alabilmenize vesile olabilirim, en basitinden bir kafe bile açabilirsiniz. Tekrardan Rabbimden hakkınızda hayırlısını diliyorum. İyi Forumlar...