Ücretsiz olarak 1 ders işleyebiliriz Hocam. Yarın gün içerisinde bana skype adresimden ulaşabilirsiniz: the_white_white

ahmetbaslik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi hiç adwords kullanmadım. Ve tek başıma şimdilik kullanabileceğimi sanmıyorum. Adwords hakkında bana detaylı bilgi verebilecek var mı ? veya ortak çalışmalar yürütebileceğim bir firma ?
siteme imzamdan ulaşabilirsiniz. Hit'im hiç yok denecek kadar az site daha yeni. Adwords aracılığı ile adsense gelirimi yükseltmek istiyorum. Sitemde adsense mevcut. Bana verdiğimden daha fazla kazandırabilecek çalışma modeli sunabilecek birileri var mı ? Bana detaylı pm gönderebilirseniz sevinirim. Bu işin uzmanı bir arkadaş ile çalışmak istiyorum. Çalışma prensipleri nelerdir vb? Adwords hesabım yeni kurulum yaparken harcama yapmam gerekiyor diyor o yüzden kurulumu bile yapmadım. 25 liraya 100 lira veren adwords kodunu dahi almadım. Bu konularda destek verecek kişiler ulaşsın lütfen. Kazançtan ne kadar alacaklarını yahut ödeme şekilleri nelerdir bu bilgileri içeren ve benim de bilgileneceğim bir pm istiyorum. Herkese hayırlı işler