Müşterilerinize yeni adwords express hesabı açarak bu hesapları yönetici hesabınıza bağlayayabilirsiniz.
Adwords Express, adwords gibi uzmanlık gerektirmeyen bir reklam verme türüdür. çok kolay bir şekilde reklam açıklamalarınızı girer ürün ve hizmetinizi belirler bu ürün ve hizmetlerle ilgili otomatik arama terimlerinden istediğinizi seçer ve yenilerini sınırlı sayıda* ekleyip reklamınızı verebilirsiniz. Sadece günlük bütçe belirtmeniz yeterli olur. TBM belirleyemezsiniz. Teklif stratejisi gibi özellikler mevcut değildir. Adresinizi ve telefonunuzu uzatma olarak gösterebilirsiniz. Reklamları websitenize yönlendireceğiniz gibi haritalardaki benim işletmem bilgilerinize de yönlendirebilirsiniz. bu şekilde yaptığınızda görünen url niz direk www google com olacaktır.
Adwords Express, arama terimleriniz ve belirlediğiniz günlük bütçe ölçüsünde müşterilerin etkileşim olasılığına göre reklamlarınızı arama sonuçlarının üstünde altında ya da ikinci sayfasında paylaşabilir.
Benim açımdan tek artısı kısıtlı bütçelerle adwords konusunda da bilgisiz uzman olmayan bir reklamveren bunu tercih etmelidir. çünkü çalışma sistemi basittir ve ince ayarlamalar gerektirmez.
Adwords Express ve Adwords ü beraber kullanabilirsiniz. Ama uzman değilseniz bunu kesinlikle tavsiye etmem reklamlarınızı birbiriyle rekabete sokabilirsiniz.
Kısacası faydası sadece yönetim kolaylığıdır.
Çok güzel açıklamışsınız hocam ellerinize sağlık. Bu açıklamaya göre adw. express hesabına geçmek çok cazip gelmedi