NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

Uber için ford tourneo almayı dusunuyorum


Aylık kazancı ortalama ne kadar oluyor masrafları + uberin komisyonu istedikleri şartları nedir .
Yasanın ucu açık, beklemenizi öneririm. Şuanda bu iş kumar durumundadır. Yarın bi yasa çıkar, araçlar kalıcı bağlanırsa işiniz zor.
Cezaları ödediği söyleniyor ancak ben dedikodudan ibaret olduğunu düşünüyorum. Çok çok iyi müşterilerinkini belki bir kez öderler ancak uzun vadede bu iş imkansız.
Haklarında çok fazla şikayet var, ne kadar gerçek ne kadar fake bilmiyorum ancak keyfi uber kullanıcısı olarak firmanın müşteri şikayetlerini çok fazla önemsediğini zannetmiyorum.
Bu aralar çok fazla yeni şoförlere denk geliyorum. Uber şoför tarafına çok fazla talep ver gibi görünüyor.
Bu arada taksi ile uber fiyatı arasında %20 - 30 fark var. Uber daha pahalı. Ancak rahatlık ve konfora değer.Yeni kayıt olan kişiye davetiye kodu verdiğinizde 10 TL ona 10 TL size uygun fiyat veriyor, bu güzel.