Arkadaşlar kargo fiyatları ciddi oranda yükselmiş. Eğer Türkiye içi kargo gönderimi yapıyorsanız ve anlaşmanız yoksa bizim firmanın cari kodu ile gönderim yapabilirsiniz. Sürat Kargo ile çalışıyoruz. 1-5 DS arasını 4-6 tl arasında gönderiyoruz. İhtiyacı olan olursa gönderim zamanı yazarsa cari kodumuzu veririm gönderirsiniz. bizim adımız çıkar kargo da ama en azından indirimli gönderim yaparsınız. Dün bir arkadaşım kargo yollamış bana danışmadan 2 DS için 16 tl ödemiş üzüldüm.Kimseden bir beklentim yok gönderim limitide yok dilediğiniz kadar gönderim yapabilirsiniz.
iyi niyetiniz ve yardımseverliğinizden dolayı sizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum..
fakat bu güzelliğinizi kötü anlam da kullananlar çıkabilir. buna benzer bir olayı geçtiğimiz seneler de yeni şirket kurduktan sonra kargo anlaşması yapıp indirimli kargo için eşe dosta bilgi verip yardımcı olmak istediğini belirtti ve kendi carisi ile kargo gönderimlerine müsade etti. bu arkadaşımızın büyümesini ve iş yapmasını istemeyen öz amcaoğlu, o kişinin cari kodu ile bir kutu içinde bir kaç gram esrar ve uyturucu gönderiyor. gönderinin akşamı polisi arayıp ihbar da bulunuyor: X firması kargo ile esrar ve uyuşturucu sevkiyatı yapıyor..
bu olayda iyi niyetli olan X firması 1 yıl içerde yatıyor ve sonrası suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra serbest bırakılıyor.
İyiliğin Su istimal edilmesi ve boşa geçen bir ömür gibi gelen Koca 1 yıl...
inşallah durum anlaşılmıştır..