huseyin0053 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebook instagram snapchat vs. uygulanamlar hep bizi dinliyor geçen youtube da bir video gördüm amerikalı bir aile galiba bu uygulamalar arka planda açıkken sürekli kedi mamamız bitti kedi maması lazım vs gibi cümleler kuruyorlar. 2-3 saat sonra facebook ve instagram da kedi mama reklamları çıkıyor.
Karar verdim, laptop'un karşısında bende böyle bir deney yapacağım ama konuşmadan. Bakalım bu bir tesadüf mü yoksa gerçekten google bizi mi izliyor.

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi anlamadığım çiğköfteyi bimden kendinmi gidip aldın internettenmi sipariş verdin yürüyerek giderek aldığın bim'den eve gelip reklamın çıkması şans yada bimdekiler ajan.

Evden çıkıyosun bime gidiyosun çiğköfte alıyosun bunu sen ve kasiyerden başka kimse bilmiyor dimi ? Yani saçma geldi bana. Bimden bu çiğköfteyi aldığını kim biliyor ya da.

Örn: dominosun hergün acıkma saatimizi tahmin edip pizza mesajı atması gına getirdi mesela ama yakın saatlerde atıp tutturabiliyorlar
Yok hocam ben ve kasiyerden başka kimse bilmiyor. Okuldan dönerken uğradım, canım çekti aldım. Eve geldiğimide açtım çiğköfteyi yemeye başladım bir de ne göreyim çigköfte reklamları. Bu yüzden aklıma google'nin bizi izlediği fikri geldi.