Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aga ben de 2 yillik ilişkim bitti ayağına gittim nefret ediyorum senden demek oldu. Benim bir hatam vardi eyvallah ama değişmiştim. Sen de alkolu birakip kendini değişirmişsin. Alkol haram olsa da kisilere gore goreceli belki sen keyif aliyodun içmekten ve sirf beraber olmak için biraktin. Aklinda biri olabilir muhtemel fakat 4 yil dan sonra insan birileriyle o kadar hevesle tanisamaz diye düşünüyorum kendime de bunu diyorum. Geçen hafta 5 günde 4 kilo vermisim uyku yok istah yok. Ama artık kabullendim alistim ben elimden geleni yaptım daha napayim moduna girdim. Nacizane onerim benim 2 katım ilişkin var ama durumu kabullenmek gerekiyor aksi taktirde cok zor geçiyor
bir şekilde msj atmıyorum aramıyorum sormuyorum ama zor duruyorum çünkü bu olayı daha kötüye götürecek biliyorum soracam falan beklemedeyim şuan bakalım hocam

EmirATICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan 5 yıl önce 6 yıllık ilişkim, askerde aldatıldığımı öğrenmem üzerine bitmişti. Benim hatam diyip kendini yıpratma, unutamam diye de düşünme. Zamanla yüzünü bile hatırlamıyorsun. Şuan nişanlıyım hayırlısıyla Eylül'de düğünüm var. Kısmet değilmiş, yaşanması gerekiyormuş diyip geçiyorsun, kolay olmuyor ama geçiyor.

Sorum şu : Buda mı gol değil ?
hocam askerde aynı sorunu yaşadım bende 2 yıllık tı o zaman kız ben askerliği bitirmeden ayrıldı evlendi benden yani bu çok ilginçtir yani benden kaynaklı ama düzenlediğim halde güvenmiyor diye inanıcam artık

Cagatlatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muğlada nerdesiniz?
fethiye