Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstat bu ayrılıgın bir çok sebebi olabiliyor. kendi ilişkimden biliyorum.

1. fiziksel olarak artık çekici görmeyebiliyor seni tüm düşünceleri değişiyor. aşk maşk bi yere kadar.
2. artık sıkılıyor. heyecan kalmıyor bu yüzden kolayca gidebiliyor.
3. başka birisine aklı/gönlü kaydı ve suanda bunu sana söyleyemiyor. daha sonra ortaya cıkacak.

başka ihtimal yok çünkü.

unutamayacaksın ama alışacaksın.

hocam ailesi önce ev işi için uzattı aynı iş yerinde çalışıyorduk bende ufak bi alkol problemi vardı bıraktım ettim vs derken biraz üzdüm kızı sonra bu işi biraktı o zamana kadar biri olmadığını biliyorum sonra başka yerde çalışmadı zaten evdeydi kursa falanda gitmedi ailesi ile köye gidip geliyordu yani ben üzdüm kırdım çok bu kız bana ayağıma su getiren öğlen yemeğe giderken 4 gözle bekleyen bir insandı

şimdi işi birakınca gözden uzak olan olayı oldu sana güvenim kalmadı soğudum diyor önceden resmine bakınca içim ısınırdı diyor kaç defa ağladım diyor sen düzelmezsin vs. ben dedim tam olaylar yoluna girdi sen gidiyon diye aile baskısı var ondan eminim gel yüzyüze ayrılalım diyorum onada gelmiyor maalesef

yanli gönlü kayması fethiyeden de olabilir internettende birini bulmuş olabilir dicemde bu kadar basit düşüncek bir insan değil ama işte neler görüyoruz bu yüzden insan güvenemiyor

neden yüzyüze gelmiyor onuda bilmiyorum bana hala senin iyiliğini istiyorum güvenmiyorum sana bu yüzden istemiyorum diyor eskiden sana inanırdım ama şimdi inanmıyorum diyor sana yanlış hiç birşey yapmadım diyor mümkünse herkez uzak dursun benden diyor vsvs

yani netice itibari ile bu kadar şeyden sonra olmaz belki olur dedim olanları unuturum dedim ama olmuıyor seninle her konuştuğumda gözlerimden yaşlar dökülüyore bu haldeyken nasıl devam ederiz demiş

ben yinede birinin varlığından şüphe etmiyor değilim yada gidince banamı öyle geldi bilmiyorum babam dün msj atmış kızım bi görüşelim biz size gelmek istiyoruz diye bize gelmeyin tarzi birşeyler demiş ben ferhatın iyiliğini istiyorum falan demiş anlamıyorum