Kardeşim parayı gönderen benim , adam tutup beni *********** çıkaracak o kadar da pişkin yok beni araştırmışlar şöyle böyleymiş ondan makinayı yollamamış yok başkasının kredi kartından çekmişim odur budur diye şimdide saçma saçma yazıyor yok küfür et şöyle et hakaret davası açalım diye sorma kendilerini akıllı zannediyor bu zavallılar. Yeminlen kafam çok bozuk bu tür pislik insanları gördügüm için sahibindeni arka bahçeleri gibi kullanıyorlar ürünü görmeden kesinlikle para vermeyin.
Arkadaşa katılıyorum, Sahibinden .com'da bu arkadaşlar adetli ram satıyorlardı, ketenpereye getirmeye çalıştılar oradan bir kaç kişiyi haberim var. Dikkat edin, bu şahıslar sahte ilanlarla keriz silkelemeye çalışıyorlar. Forumda iseler uzaklaştırılmalarını, sahibinden com üzerindeki bu şahıslara ait ilanlar varsa itibar edilmemesi hepimizin parasının güvenliği ve ruh sağlığı için elzemdir.
Allah yardımcınız olsun. İnsanların boğazından nasıl haram lokma geçebiliyor anlamıyorum. Az para değil. İnşallah hukuki yollarla olayı lehinize çözebilirsiniz de mağduriyetiniz giderilir.
Allah razı olsun kardeşim işte insanlara güvenince sonuç böyle oluyor internet piyasısında dolandırılma olayıaldı başını gidiyor , siz siz olun sakın ha ürünü almadan para yollamayın bu onuyu örnek gösterin , ne kadar kötü durumdayım bilemezsin benim acil paraya ihtiyacım varken ortak olarak iş yaptıgım kişinin kredi kartından para çektiriyorum hem ona karşı kötü duruma düşüyorum hemde magdur duruma

((