Resellerim var hosting açtıgım sitemde wordpress den mailler düzenli gelip giderken iletişim formundan mail gelmez oldu.
yorumların mailleri gelmez oldu.
e şifremi unuttum diyip bir şifre denemesi yapalım dedik .
E-posta gönderilemedi.
Olası sebep: servis sağlayıcınız mail() fonksiyonunu engellemiş olabilir.
bunu yazdı wordpress şimdi sorun resellerden mi düzeltilmeli hostingden mi yoksa bunu bana bu reseller hizmetini veren firmamı düzeltmeli sorun nedir. nasıl düzeltilir Allah için yardımcı olun firma sorunuma yanıt veremiyor.
Smtp posta servisi aktif bulunmaktadır. Yapılan testlerde SMTP kullanmaya engel olan herhangi bir şey görülmemiştir.
Bu Cevabı alıyorum.Yani bunu Vahiymi geldide bianda mailler kesildi.bu hatalar çıktı ortaya bir araştırma yaptım
WordPress tabanlı sitenizde otomatik mail gönderimi wp_mail() fonksiyonu ile gerçekleşmektedir. Bu fonksiyonun çalışması için sitenizin barındırıldığı sunucuda bu özelliğe izin verilmiş olması gerekir. Yani barındırma hizmeti aldığınız (hosting) şirketi, sunucularında PHP mail() özelliğini kapalı tutuyorsa WordPressin PHP tabanlı doğal e-posta gönderim sistemi de çalışmayacaktır. Siteniz üzerinde gönderilmeye çalışılan otomatik e-postalar oluşamayacak ve aşağıdaki gibi bir hata mesajı ile karşılaşacaksınız.
yazıyor.
Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi
smtp ayarlarını yapamamışsınız hocam .