Bence ilan normal ve ücret makul. Çok fazla abartmışsınız çok yüklenmişsiniz.Şirketin web sitesine baktım, bahsedilen sosyal medya hesaplarına da baktım. Uğraştıracak birşey yok. Adam 3 saatte bir fotoğraf vs paylaş, o arada kalan zamanlarda da boş durma yazı yaz, telefonlara bak veya yapabileceğin birşey varsa onu yap demek istemiş. Sosyal medya sayfaları çok hareketli olsaydı o zaman sırf bu iş için ayrı eleman alırdı. Ama beğenisi az, stabil sayfalar olduğu için arada boş kalan vakitlerde onla bunla bişeylerle uğraş demek istemiş. Çünkü öyle yazmasa bu benim işim değil, yapmam diyecek çalışan, bunu biliyor (yorumlara bakarak çoğu insanın böyle diyeceğini kestiriyor zaten insan).

Ama bu zihniyet değişmeli.
Facebook sayfasına günde 3-4 fotoğraf/yazı ekle bunun için 3-4bin maaş iste ( böyle bir dünya yok )
Basit bir firmanın internet reklamlarını yönet, kendini pazarlama ve e-ticaret uzmanı olarak gör 5-6bin maaş iste ( böyle bir dünya da yok )
3 bin liraya web tasarım işine gir. Daha sonra benim sayemde patron zengin oluyor, bana aylık 3k veriyor ama yaptığım her siteyi en az 10k'ya müşteriye kakalıyor de ( böyle bir çalışma şekli de yok )

İlk önce çalışanlar olarak veya işsizler olarak zihniyetimizi değiştirmeliyiz. Ben şunu yapmam ben bunu yapmam özel eleman alsınlar derseniz olmaz. Tüm iş ilanları böyle. Zaten bu tarz ilanlar kendini açıkça ifade ediyor. Kardeşim bizim ufak bir işgücüne ihtiyacımız var, fazla vakit almıyor, ama günde 2 saat çalışıp 6 saat yatacak adama da havadan para vermek istemiyoruz. O yüzden boş kalan vakitlerde ufak tefek işlere de bakıp mesai dolduracak birini arıyoruz diyor.