ironturkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalnış anlamayın ama sizinle ne kadar tartışsam boş. dediğiniz plasma olayı en erken 3 sene sonra uygulanabilir. limiti belirlenmemiş ethereumdan, veya btrash pardon bcash’ten bahseden biri için zamanımı kaybetmek istemem. ben smart contract platformu diyorum siz bch diyorsunuz. neyse siz btrashe pardon bcashe yatırım yapın trona yatırım yapın
kendinizi çok kaptırmışsınız diyecek bir şey yok. zaten zaman smart contract zamanı ya. kurum kuruluşlar tüm işler için en geç bu senenin sonuna kadar smart contract’a geçeceğini duyurdu da 3 senenin hesabını yapıyorsunuz fanatizm arayan kitlenin kripto paralara da damladığını bilseydim hiç girmezdim zaten konunuza bile müzik grubu karalamaya çalışan ergen kitle gibi btrash falan yazmışsınız bir de çok acıttınız canımı böyle yazarak bir bilseniz ah
yazık ya. iyi akşamlar size.

edit: bir smart contract platformunu kendi çapınızda savunmaya çalışırken ethereum gibi bir ekosisteme laf söyleyecek gazı kimden buluyorsunuz anlamıyorum limiti belirlenmemiş dediğiniz teknoloji hakkında biraz daha bilgi almanızı tavsiye ederim. pow1 protokolünü kullanan limitli teknolojilere benzemez ether.