23.59 itibariyle yarışma süresi bitmiş oluyor.
Alıntı
5 adetten fazla katılımın olduğu yarışmalarda birinci seçmek ve ödülü yatırmak mecburidir.
Yarışma süresi:
Yarışma süreleri logo tasarımı için en fazla 5, web arayüz tasarımı için en fazla 7 gündür.
Belirtilen tarihin sonunda yarışma sahibi gelen çalışmalardan memnun kalmadığı takdirde bunun sebebini tam olarak açıklayarak yarışmayı ücretsiz olarak 2 gün uzatabilir. Yarışma için verilen süre bitmeden, yarışma sonlandırılamaz.
Yapılan çalışmalardan yine memnun kalmadığı takdirde ödülü gün başına ödülün 10%u tutarında arttırarak en fazla 5 gün daha ücretli uzatma şansı vardır ve bu süreye bir defada karar vermek zorundadır.. Örnek verecek olursak 200 lira ödüllü bir yarışmanın süre uzatma ücreti gün başına 20 lira olarak hesaplanır ve 3 gün uzatmak isteyen yarışma sahibi ödülü 260 liraya çıkartır.
Ücretli uzatma süresi bitiminde yeni bir çalışmanın gelmesine bakılmaksızın yarışma sahibi yarışmayı sonlandırmak ve katılımdaki tasarımlardan birini seçmek zorundadır.
Yarışmanın sonlandırılması:
Konuda belirtilen bitiş günü saat 23.59da yarışma sonlanır ve yeni çalışma eklenemez. Yarışma sahibi bitişin tarihini takip eden iş gününde uzatma ya da bitiş duyurusu yapmak zorundadır. Uzatılmayan yarışmaların sonuçları bitiş tarihinden en geç 3 iş günü sonra açıklanmalıdır.
Yarışma sahibinden kaynaklanmayan gecikmeler yaşanıyorsa bunu konu içerisinde belirtmeli ve her gün son durum güncellemesi yapmalıdır. Konu sahibi bu çalışmaları müşterisi için istiyor olsa dahi yarışmanın sorumluluğu kendisine aittir.
@jarmenso;