Aranızda bilenler vardır belki yakın olduğum arkadaşlardan , Polis okulunu kazanıp başlamıştım taa 2017 eylül de , (
https://www.r10.net/off-topic/174854...e-dostlar.html)
P
olis okulundan sağlık sebebiyle ilişiğim kesildi 4.5 ay eğitim gördükten sonra , kısa bir süre oldu ve yönetmeliğe aykırı sebepten kesildi. Dava açtım ilk 1 hafta içinde ,2 aya yakındır idare mahkemesinde dava devam etmekte er ya da geç olumlu sonuçlanacak. Bu sebepten üniversiteye devam ediyorum şuanlık devamsızlıktan kalmamak için kazandığım bölümde (Görsel iletişim tasarımı) hem üniversiteye devam ederken hem de çalışmak istiyorum. Bu sebepten Samsun'da bir bilişim firmasına başvuru yaptım ve başvurum kabul edildi.
Seo , Adwords , Sosyal medya yöneticiliği konularında bir eleman arıyorlar ayrıca bir de haber siteleri var . Fakat aradıkları çok kapsamlı bir seo uzmanı değil , işleri organize etmemi istiyorlar genelde . Ayrıca firma Türkiyede 3 büyük GSM şirketinden birisinin 10 iş ortağından birisi resmi olarak ve ellerinde tüm Türkiyenin il il dataları mevcut ve bunun üzerine çalışıyorlar . Sms reklamcılığı ve Bilboard reklamcılığı , İstanbul ve Ankarada ' da ofisleri mevcut.
Çalışma şeklim Salı - Çarşamba-Cuma öğleden sonra 13.30 - 18.00
ve onun dışında freelancer , uzaktan destek ihtiyaç olduğu zamanlarda. Benden beklentimi sordular bende başlangıç için 2000 TL + sigorta dedim . ( Yapılacak çalışmaların bütçesi ayrı) Görüşme oldukça olumlu geçti ve kendimi kanıtladım . Verdiğim fiyat teklifi de kafalarına yattı büyük ihtimal. Sizce belirttiğim çalışma şekli için verdiğim teklif iyi mi?
Geçmiş olsun dostum. Geçen yıl açtığın konuyu hatırlıyorum, senin adına üzüldüm. İnşallah tez vakitte hakkını alırsın fakat fazla ümitlenme.Benzer bir durum bende de var. 2015 yılında davayı açtım, iç hukuk yollarını tükettim. Şuan AİHM başvurusunu hazırlıyorum ancak AİHM kararı tavsiye niteliğinde olacak.
Davayı kazanamayacağını varsayarak hareket et hayatını kurmaya bak. Eğer kazanırsan, güzel bir sürpriz olsun.