kodflex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sözleşmeyi hesab aşamasında kabul etmemi istiyor sanırım hocam. Hesabı gerçek bir makinada alıp geliştirme sürecini hackintoshda devam etsem sizin dediğinize çıkıyor olmalı. Doğru mu. ? Eğer bu durum doğruysa ne yapmalıyım. ? Saygılar.

Sistem olarak High Sierra kullanıyorum.
Mac OS X'ler ücretsiz bir yazılımdır ve bu yazılımı isteyen herkes Apple'ın resmi sitesinden indirebilir ama bu yazılımı indirmeden önce Apple'ın sözleşmesini kabul etmeniz gerekiyor. Bu sözleşmede Mac OS X'leri Apple cihazlarından başka cihazlara kuramayacağınızı belirtiyorlar. İşletim sistemi kurulumunda, hesap açımında vb. her türlü işlemde Apple kullanıcılara sayfalarca yazılmış sözleşme imzalattırıyor. Bu sözleşme şartlarını ihlal ederseniz, Apple'a karşı hiç bir hak iddia edemezsiniz.

Ben kesinlikle Hackintosh kullanılmasını tavsiye etmiyorum, bazı kesim " bir şey olmuyor, en fazla apple sunucularından engelliyor " deyipte kendini avutsada, bu kafa tuttuğunuz şirket Dünya'nın en değerli 2. şirketi. Sizce neden yazılımını sözleşme karşılığında ücretsiz veriyor bir düşünün..