Yöneticisi olduğum firma için bir programa ihtiyacım var. Programla ilgilenen kişiler fiyat teklifi, tamamlanma süresini bildirebilirse sevinirim. Fatura kesilmesi gerekmektedir. Ücret program teslim edildiğinde şirket hesabından hesabınıza havale/etf yoluyla ödenecektir.
Programda olmasını istediğim şeyleri anlatayım buna göre sorusu olan olursa cevaplayayım.
1.ürün ve bileşen kısmı
İlk olarak ürünlerin ambalajların ve bileşenlerin geldiği bir kısmımız var buradaki sorumluların üyeliği ile buraya sipariş numarasına bağlı olarak gelen ürünler ve ambalaj bileşenlerinin girişi yapılacak. lokasyonu belirtilecek. üretim planını görecek, üretim hatlarından üretime girecek olan ürün sipariş kodu ile harcatma yapılacak. bu kısımda hangi üretim hattına hangi ürünlerden kaç adet gönderildiği kim tarafından gönderildiği kime teslim edildiği gözükecek. aynı zamanda üretim hattından çıkan ürünlerin girişini de bu kısım yapacak. üretilen ürün şu lokasyonda şu kadar palet şu kadar adet tarzında.
2.hatlarda üretim
bu kısımda görevlendirdiğimiz kişi üretim planını görecek, üretimdeki ürünlerden üretimde kısmı açabilecek ve saatlik olarak üretilen ürünlerin adetlerini girecek, bu otomatik olarak saatlik verim olarak paylaşılabilecek. saatlik verimler benim hazırladığım bir excel sayfasındaki üretilmesi gereken adetlere göre verimi alacak. üretilen paletlere yapıştırdığımız a5 boyutuna koçanlar var, oralara otamatik yazdırma yapabilecek.
3. yönetim
bu kısımda tüm üretim akışını, tüm üretilen ürünleri, hangi üründen ne kadar yapıldığını ve kalan adetleri görebileceğim bir kısım olacak.
daha detaylı aklınıza gelen şunu da yaparız diyeceğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz.