eTORAMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam BIMER'e şikayet edin taahhütü iptal ediyorlar. Ardından TürkNet'e geçebilirsiniz.
Yanıt için teşekkürler hocam BİMER'e yazı yazdım özetle biz uyaracağız ama siz önce ikili yazışma yapın direk bize yazmayın manasında bir mail aldım.

By_GRaYWoLF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim merhabalar,

aynı sorunu bende yaşadım ve yazığım bu dilekçe ile aboneliğimi iptal ettirdim hiçbir ceza olmadan

https://i.hizliresim.com/p6JBo0.png

işte dilekçe örneği yukarıda hem mail hem de fax olarak gönderdim, 1 gün sonra aradım ve sorun kalmadı
Hocam teşekkür ediyorum bende dilekçe yazacaktım örnek çok işime yarayacak teşekkürler.

Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynı sorunu biz de yaşadık 5 ay beklettiler. En son port açıldı gelin dediler gittik bağlattık. Diğer firmalara bulaşmayın bence TTNet vermedikten sonra onlar da bağlayamıyorlar ama gelin görün ki TTNet yalan söylüyor bu port konusunda her zaman...
Yalan mı değil mi konusunu çözmek için yeni müşteri olarak başka telefondan aradım yine port yok denildi bu bölge çok hızlı gelişmekte bina yaşı 2 her yer yeni bina yetişememiş olabilirler.

sysadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paul Doany'e LinkedIn den yazın sorununuz çözülür.
Teşekkürler hocam yazacağım.

yeneRSelvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bahsettiğiniz şekilde problem yaşadım fakat size uygulanan prosedür bana uygulanmadı açıkcası sizin telefonda biraz pasif konuştuğunuzu düşünüyorum.

Kumburgaz/İstanbul dan Pendik/İstanbulda sıfır bir binada ev kiraladık ve taşındık. Eski bina yıkılıp yeni bina yapılmış fakat bina yıkılırken telekom kutusu kesilmiş ama mütait tekrar başvurmamış ve binada telekom kutusu yok.

Aradım Telekomu transfer için ve bana birsürü tatava yaptı telefonda kız prosedür anlatıp durdu hiç araya girip bölmedim.

Temsilcinin sözü bittiği zaman;
Ben:Türk Telekom A.Ş firmasının ticari faliyet alanı hizmet doğrumudur ?
Temsilci: Evet
Ben: Bana hizmet veremiyorsanız bu sizin alt yapı probleminiz benim problemim değil. Ben hizmet aldığım süre boyunca karşılığını ödemeyi taahhüt ediyorum size zaten. Bana alt yapı problemlerinizden dolayı hizmet veremiyorsanız bana herhangi bir faturalandırma yapamazsınız.

Sonuç: 2 ay benim internetimi ve normal telefon hattımın hizmetini dondurdular. 2 Ay sonunda eğer türk telekom alt yapı sorununu çözemez ise hiç bir bedel ödemeden sözleşmenizi iptal edeceğiz dediler. 2 Ay dondurulduğu süre boyunca hiç bir bedel ödemedim ve sözleşme iptal edildiğinde yine hiç bir bedel ödemedim. Sonra gittim telekom müdürlüğüne alt yapı çekilmesi için gelmelerini bekliyorum.

Bu anlattığım olay yaklaşık 2 ay önce oldu bilginize.
Hocam teşekkür ediyorum görüşmeyi babam gerçekleştirmişti pasif bir konuşma olmamıştı ama şuan ben haklarımızı araştırdıktan sonra daha sert bir üslup ile görüşme sağladım dilekçe ile iptal edeceklerini söylediler.

Arkadaşlar alakanız için hepinize teşekkür ederim iyi çalışmalar