TT de burun havalarda ya. Alt yapı 3 ay 1 yıl içinde gelir diyorlar. Doymuş bunlar.
Farklı bir servis veya hizmet veren uydunet bile olur yok mu acaba ?
Aynen hizmeti almak için bir hafta alt yapı desteği bekledim. nakil talebinde bulundum. nakil talebim iptal edilip iki fatura çıkardılar ve sonra tekrar nakil talebini aldılar. sonra benim nakiltalebim bir yıldır hala olmadı avukata verdiler adamlara borcunuzdan dolayı verdik diyorlar nakil talebim vardı neden ptal ettiniz diyorum alt yapı yoktu ondan diyorlar alt yapı olmayan yere hattı getirdiniz diyorum sonra kutu arızalı dediler. bütün apartmanınki sağlam benim daireye arızalı demişler hattı bağlamamak için vs vs bahaneler. acayipler şuan hacizin sonuçlanmasını bekliyorum bakalım ne olacak

fatura çıkmışsa nakil talebi almıyoruz diyorlar öylemi evet peki iki aylık faturam var nasıl nakil talebi yapmıssınız diyorum susuyorlar bakın benim nakil talebim vardı siz iptal ettiniz yok sorun falan filan dediniz sonra talebi aldınız fauralar iptal edilecek dediniz diyorum cevap yok
turk.net kulanıyorum kafam rahat kota derdim yok ayrılmak istesem dilekçeye bakar. ne diye TT ile uğraşayım ki ne yaptıkları da belli değil ne dedikleri de