Öncelikle Merhaba,

Şimdi söyeleceklerimden sonra Ban yeme riskim %99 ancak bunu söylemem lazım böyle olunca kendimi kötü hissediyorum,

Başta R10 yöneticileri olmak üzere @Serdal_Altundal;⁠ ve bütün R10 üylerinden Özür diliyerek konuya girmek istiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki bu kişi neden konu açtı ve bizi burada oyalıyor, burada içimi dökeceğim benim şuanda tek amacım bu çok sevdiğim internet aleminde Adımın kötüye değil iyiye anılmasıdır.

Şöyle söylemeliyim R10 üyesi olan @Lepsites;⁠ benim hesabım neden banlandım?

@Serdal_Altundal;⁠ ⁠ abi ile bir site için anlaşmıştık (yaklaşık 15 gün konuştuk abi diye hitap ediyordum) Siteyi alıcam diye anlaştık para bekliyordum @ci4;⁠ adlı üyeden bir firma reklam Copy/Paste işi almıştım, tabii para yatmadı ama gerçekten almak istiyordum peki ne oldu?

Beklediğim para gelmedi kişi (@ci4;⁠) forumdan banlandı, ve benim bir sorunum var (arkadaşlarımada sorabilirsiniz Hayır diyemem) tabii para gelmeyince bende diyecek söz bulamadım evet burada biraz yalan söyledim paranı yatırıcam diye ama yapmamlıydım hatamın farkındayım,

Şimdi bu hesabı neden açtım?
Tek amacım gerçekten kötü birini göstermemek ihtiyacım oldu Site Sattım, Adsense aldım vs. ve 7 gün olmasına rağmen 6 + Ticaret puanım oldu, Güvenilirmiyim?
Buyrun kendilerine sorun,

@MusaKUREL;⁠
@osari;⁠
@kurecienver;⁠
@TemaSatinAl;⁠
@Aypi;⁠
@Alperenyld;⁠
ve forum dışı 1 Ticaret.
Baştada belirttiğim gibi Kötü bir amacım yoktu ve Dol*ndırma gibi bir kavramı hak etmiyorum, Hepinizden Özür Diliyorum...
@Serdal_Altundal;⁠⁠ ⁠ 'ında izni olursa @Lepsites;⁠ hesabımın tekrar aktifleşmesini istiyorum.