Sonuçta bu yatırımları hepimiz bir beklenti ile yaptık. Yükselecek diye ama maalesef pump beklerken peşpeşe dumplar ile pompaya geldik

Ethereum, Bitecoin, Litecoin ve diğerleri aslına bakarsan hepsi aynı dışkının biri laciverti, biri moru, diğeri pembesi.. Piyasa renkkuşağı gibi ne ararsan var : )) deve tüyü, siklamen, menekşe, patlıcan moru bile var o misal..
Tavsiyem; eğer vaktiniz var ise ara ara güncel seansları takip ederek biraz izleyin. Kafanızda o seansın ve günün doldur boşalt fiyatlarını belirleyin. Sonuçta seansta belli bir doyuma ulaşınca kar realizasyonları yaşanıyor. Alımlar da da, satımlar da da.. Fakat dikkat edin kendinize stoploss mu ne ise öyle bir baraj koyun belli noktayı geçtimi malı yerine koyun ya da elden çıkartın. Bu taktik ile devam eden coin serüvenimde; ilk sermayem girişte parça parça aldığım 3 ltc idi. Ve binance'de btc'ye çevirip al sata başladım. Btc ise değer olarak 12850$ idi.. O günden bu yana elimdeki sermaye btc ile aynı oranda resmen yarısı eridi. Tek fark al sat yaparak 5 dakika önce btc'den ltc'ye çevirdim 4.70 ltc aldım. Yani coin bazında %50'den fazla artış sağladım. Zarar halen 100$ üzeri ama eğer al sat yapmasa idim zarar direk yarı yarıya olacaktı. Artık en azından aldığım fiyat değil çok daha aşağısı benim zararımı kurtarıyor ve kara geçiriyor. Bol kazançlar dilerim.