Çok verimli bir sete benziyor
Teşekkür derim.
Kendimi PHP konusunda geliştirmek için Emrah Yüksel'in kursunu almıştım, çalışmaya da başlamıştım. Hem size destek olmak hem de konuların ilgimi çekmesi sebebiyle sizin kursunuzu da satın almayı düşünüyorum. Umarım ilgi çekici konular ile kurs sürekli güncellenir. Sosyal Medya API konusundan bahsetmiş arkadaş, ben de o konu üzerine ekleme yapmanızı ümit ediyorum. Kolay gelsin.
Öncelikle katılımınız için teşekkürler şimdiden. Kursa şu proje geliştirme sürecinde hemen hemen her gün yeni dersler ekleniyor. Sosyal medya api konusunda gelen talepleri değerlendireceğim. Onu da anket şeklinde toplamayı düşünüyorum. Ama tabi ki önceliğimiz e-ticaret yazılımını nihayete erdirmek. Dersleri takip ettiğinizde göreceğiniz son proje bayağı ileri seviye bir kodlamayı hedefliyor. Onun için oraya kadar geldiğinizde her şeyi özümsemiş olmanız gerekiyor. Anlattığım tüm teorik derslerin uygulamasını yapıyorum o yazılımda. Özellikle yukarıda da belirttiğim gibi OOP açısından şık bir sistem oluyor.
yarın gün içersin de alıp başlayacağım elinize sağlık şimdiden umarım devamlı olarak güncelleyip videolarınız gelir
Teşekkürler hocam, talepler doğrultusunda devamı illa ki gelecektir.