Ben de merak ediyorum bedelli yapanlar, polis, asker, yargı mensubu olabiliyor mu? Oluyorsa komik

Şimdiki birçok bdelli bekleyeni de sıkıştıran yine onlar

<br /> Her meslek kutsaldır, askerlikte duvarda şöyle yazar "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" askerlik değil sadece, biz ne askerlik yapanlar gördük, düşmandan gelecek zararı veriyor insanlara, askerlikten kaçan ama karıncayı bile incitmeyen her işine dikkat eden insanları da görüyoruz, bence bu iki taraf birbiriyle karşı karşıya getirilmemeli askerlik profesyonel olmalıdır.<br />
Ayet: Alak 6: Gerçek şu ki, insan azar.
<br />
Herkes her mesleği yapamaz, hak veriyorum, bir suç işlerse zaten cezasını çeker, zorunlu olması mantık olarak da asker bir millete yakışmıyor, halk için devamlı bir askeri eğitim olmalı senede 1 hafta oda gönüllü olsun eskiden at binme kılıç kuşanma eğitimleri olurmuş gider ne var ne yok yeni bilgiler alırız, sonra iş düşerse zaten "meydan yerinde görelim" diye bir söz vardır koşa koşa gelir millet meydanlara dağlara. Böylece her alanda yükseliş olur bence, meslek liseleri bile mezun olunca 2 sene öncesi 1 sene sonrası 3 sene ortalık da iş yapamıyorlar, adam 3 sene okuyor ama sanayide yok sırf bu örnek bile yeter.