Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış düşünüyorsun abi. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi nükleer santral kurarak toprak bütünlüğü sağlayamazsın, nükleer silah geliştiremezsin.

Dediğin gibi 1 hamle sonrasını değil 3 hamle sonrasını düşünmemiz lazım. Hatta 5 hamle sonrasını çünkü çok geri kaldık. O yüzden gerçek bir planlama ile bu ülkeye güneş enerji sistemleri sokulmalı.
Ben bu konuda nükleer enerjiyi ve nükleer silahı destekliyorum.Gerçi 5 milyon Suriyeli mültecimiz oldugu sürece orta doğu da taş üstünde taş koymasak dünya sadece kağıt üzerinde kınar.Açık ve de net söylüyorum dünya ülkeleri bu mülteci tayfasından o kadar çok korkuyorlar ki firsat bu fırsat teröristler ve vatan hainleri icin idam cezasi bile gelmelidir.Hatta apo iti boş bir meydan da asılmalıdır.
Emre değerli kardeşim sırf sana değer verdigim için bir aydınlatma yapayım.Hani su nükleer silah da çekirdek denilen kısımda kullanılan uranyum gibi maddelerin zenginleştirilmesi için en az bir adet nükleer santral kadar dayanıklı çabuk sogutulabilen yapılara ihtiyacın var.Bu sebeple biz nükleer santral olarak yola çıkalım zamanla nükleer silah da üretiriz.Sonuçta dünyaya canımız sıkıldı nükleer silah üretiyoruz diyemeyiz.Hele bir santral ile başlayalım devamı gelir.
Bu kadar etnik kökenden farklı insanların karman çorman oldugu ülke de G3 ile toprak bütünlüğü korunmaz.