Hey gidi heyy "mac mini" konusundan pm ile başlayan tanışıklığımız yılları devirdi be.
Mahmut Can iyi insandır da elinde ne para tutabilir ne elektronik cihaz. Patatesten hallice bilgisayarda iş yapar para kazanır gider güzel bir bilgisayar alır hop o bilgisayar gider yerine başka birşey gelir bazen bilgisayar gider gittiğiyle kalır patatese klavye mouse bağlayıp müşterilerin işlerini öyle hazırlar teslim eder sonra o patateside satar.
1-2 ay gibi bir süre görüşemedik en son görüşmede ip 6 kullanıyordu bir geldim adam ip 8+` a terfi etmiş macbook air almış falan. Hah işte o macbook air varya bilin bakalım ne olacak ona ?

Bildiniz yine satıyor. Durmuyor efenim alıyor satıyor.
Amma velakin yiğidi öldür hakkını ver iş verirsiniz zamanında yapar. Müşteriye karşı tutarlı davranışlar sergiler zamanında teslim eder. Kendim verdiğim işlerde çok seri teslimat gerçekleştirdi tanışıklık ayağına oyalama vs. yapmadı. Tek problem adam kendi içinde tutarlı değil elinin değdiği her şey alınıyor satılıyor.
.
.
.
Yaz yaz bitmez. Özet olarak seviliyorsun
Eyvallah reis sende seviliyorsun

Kaldırdım imzadan macbook air'ı, muhtemelen konuyuda kaldıracağım. Şuan kafamda daha farklı planlar var bakalım
Elde para tutmayı başarsaydık iyiydide öğreniyoruz yavaş yavaş.