kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosyada xml dosyası mevcut, o dosya ile demo içerik ve tasarımları görebilirsiniz. ( page - sayfa olarak geliyor olması gerekiyor )
Hocam yükledim sağolun. Bu üst kısımda yer alan slider hakkında bilginiz var mı? metro tarzı slider var demosunda ben yükledim yok açma yerinide bulamadım. temanın ayarlarını karıştırmadığım yer kalmadı

CasperPC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema ayarları kısmında demo kurulum ve template adı altında o demoları gösteren yer bulunur, oradan import (yükle) seçeneği gibi bir seçenek olması gerekiyor o seçeneği seçmeniz durumunda tema dosyaları ve orijinal içerikler direkt olarak yüklenecek ve tasarım istediğiniz magazin tasarımına geçecektir.
Ama bunu yaparken eğer sitenizde mevcut içerikler var yani sıfır site değilse import ederek mutlaka (içerikleri yükleme) seçeneğine basıp import etmesini sağlayın. Aksi takdirde ingilizce içerikler siteye yüklenecek, bununla beraber medya görselleri de yüklenerek sunucu üzerinde gereksiz yer kaplayıp vaktinizi alacaktır.
Bu ara sizinle çok sık iletişim kuruyoruz Umarım uğraşlarınızın sonucunu alabilirsiniz.
Temayı almakla bitmiyormuş bir sürü ayarı var sağolun oldu. Hayırlısıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bakalım