Muhtemelen bu geçiş sürecinde oluşan erişim sıkıntılarından kaynaklıdır. Normal kullanıcılar ve siz sitenize ulaşabilirken,aktif iken arama motoru botları ulaşamamış olabilir. Ve hosting sağlayıcınız size bildirdiği o aşırı kullanım olan dosyayı tekrar incelemeniz veyahut ücretli olarak bu işi yapan kişilere analiz ettirmeniz gerekebilir. İleri de bu dosya yine başınızı ağrıtabilir. Hosting sağlayıcınız size bu dosyanın adını veyahut yarattığı problemi açıkladı mı? açıklamadı ise öğrenmeniz gerekir, açıkladı ise önlem almanız.
Telefonla sormuştum bununla ilgili destek bildirimi oluşturun bilgi versinler dedi. Ben de tekrarı olursa o zaman üstüne düşerim dedim öyle bıraktım. Sonra iki sitemi daha bu hostinge taşımıştım onlarda suspend yedi işlemciyle alakalı tartıştık biraz başka hostinge geçtim. Hitsiz wordpress + haber temasını bile çalıştıramıyor hosting bana optimize et diyor. Yeni hostinge 5 site taşıdım tek bir hata almadan 1 ay oldu hala tek bir hata yok. Onlara taşırken bile elli hata çıkmıştı tesadüf mü yani.