Hosting değiştirip ssl yönlendirdiğim o sürede bir kere suspend oldu. Sorduğumda bilmem ne dosyası aşırı kullanımı sonucu olmuş dediler açtılar. Yani 1 saat kadar suspend kaldı. Sonra tekrar devam ederken aniden bu durum oldu. Olduğu gün site normal çalışıyordu ama bana göre çalışıp google açısından benim fark edemediğim sıkıntılı bir durum olmuş olabilir. Yani dediğiniz gibi sunucu kaynaklı filtre cezası olmuş olabilir ben de bu şekilde düşünüyorum. Tamamen ucuz hosting kurbanı oldum.
Muhtemelen bu geçiş sürecinde oluşan erişim sıkıntılarından kaynaklıdır. Normal kullanıcılar ve siz sitenize ulaşabilirken,aktif iken arama motoru botları ulaşamamış olabilir. Ve hosting sağlayıcınız size bildirdiği o aşırı kullanım olan dosyayı tekrar incelemeniz veyahut ücretli olarak bu işi yapan kişilere analiz ettirmeniz gerekebilir. İleri de bu dosya yine başınızı ağrıtabilir. Hosting sağlayıcınız size bu dosyanın adını veyahut yarattığı problemi açıkladı mı? açıklamadı ise öğrenmeniz gerekir, açıkladı ise önlem almanız.