Ne yedi düveli la? Hangi yedi düvelden bahsediyorsun? Fetö'yü yedi düvel mi besledi? Esad'a yedi düvel mi kardeşim dedi? Pkk'yı yedi düvel mi davul zurnayla karşıladı? Almışsınız ağzınıza bi yedi düvel gidiyorsunuz. Yahu kim bu yedi düvel? Amerika mı yerleştirdi ülkeye fetöyü? Ben lise yıllarımdayken fetullah dershanelerine gitmemek için kendimi zor tuttum. Oraya giren adam TIP kazanıyor, oraya giren adam bilgisayar mühendisi oluyor, oraya giren adam astranot oluyor ne kerametli dershaneymiş. Ben ise mal gibi gidip g*tümü yırtıp kendi emeklerimle yazılım mühendisi oldum. şu durumu başkalarında aramanın anlamı yok. yakında yedi düvel diye diye ülkeyi satacaklar haberiniz yok.
Twitter'dan okuduklarınla değil, gördüklerinle yazmalısın. Daha geçen gün benim yaşadığım ülkede nükleer santral olMAMAsı için olaylar çıktı. Başkasının ağzından konuşmayı bırakın.
Ucuz enerji kalkınmanın olmaz ise olma şartıdır gelişmiş tüm ülkerlerde düzinelerce santral vardır, hadi diyelim haklısınız ama bu ülkeninde en az 3 adet santrale ihtiyacı var ve olması gerekir..
Hadi nükleere hayır dah hidroelektrik için bile bir çok yaygara koptu yok çevre yok ağaç Nükleer olmadan suyla güneşle rüzgar ile kalkınma ve ucuz enerji mümkün değil en azından şu dönemde son not şu an avrupada rüzgar gülü ile elktrikte avruda en çok yatırım yapan 3. ülkeyiz... ama yetmiyor yetmez ....
Siyaset farklı hakikatlar farklıdır
Esat kardeşim denmesi siyasi bir durumdur gün gelir kardeşim dersin gün gelir şutlarsın uluslar arası ilişkiler biraz farkldır duygusal değil.. Ki suriye isyanın ilk günlerinde sürekli uzlaşması için türkiye telkin vermiştir. ama dinlemedi neyse..
Fetoyya gelince, onu bugüne mal etmek zorlama olur ama, 15 temmuzdan sonra dahi bunlar için yapılan adalet yürüyüşleri bank asya önünde dikilen devrimciler zaman gazatesinde stv de boy gösteren muhalefeti nereye koyacağız.
Açılım ise evet tam bir fiyasko ile sonuçlandı devletin kendilerine verdiği imtiyazı elleriyle çöp ettiler devletin merhametini affediciliğini devletin tevazusunu acziyet sandılar sandılar ki biz devleti çökertiriz... Ama unuttukları bişey var
Devlet Her Zaman 18 Yaşındadır
Bu feto bizatihi amerikanın 1960 ve darbesi ve akabinde 1980 darbesi ile yerlerini kriminal olarak sağlamlaştırdılar.
Rahmetli Ecevit 1977 de sanırım başbakan olduğunda mitin maaşını amerikanın ödediğini öğreniyor yani bunlar bugünün meselesi değil Geleceğe bakalım bu feto dan kastım amerikan köpekleri telef oluyor arada 3-5 kişide yanıyor ama devlet bekası bazen insan hayatının önüne geçer... evet 6. filo bugün gerçekten kovuluyor... Kendini bu ülkeye bu coğrafyaya ait hisseden herkes Anadolu kiliminde bende bir imleğim motifim diyen herkes bu işe omuz vermeli Geçenlerde İlker Başbuğ da dedi feto ile Cumhurbaşkanı tek başına mücadele ediyor evet gercekten de öyle ister kendi menfaati deyin ister can korkusu deyin ister vatan millet aşkı deyin bu hakikat değişmeyecektir.
Yine bugün pkk yp pcg fjhhg dlld fhgbd lovjf fknf dfkdnf gibi tüm örgütler de tayyipten deili gibi nefret ediyor en son topunuz gelin diye meydan okumuştu bu harfanat bahçesine, şükür çoğu bataklıklarında boğuluyor inş..
Özetle habur davul zurna fetoyu büyüttü eyvallah ta (ki eksik bilgi ve anlatım ) şimdi sonuca bak bakalım şimdi ne haldeler... Tayyip Erdoğanın PKK ve Feto olayını resmen kişiselleştirdi işi kan davasına çevirdi kendisine ihanet ettiklerini düşündüğünden şimdi hepsinin ümüğü sıkılıyor belki amaç farklı kem küm maddi haklılık payı var dediklerinizde ama sonuçta vatan millet için hayırlı bir iş yapıyor bunuda sonuna kadar desteklerim.. Son olarak bu olaylara ilişkin mufalefette olan kardeşlerimizin elinde kullandıkları ne enstrüman varsa hepsinin üretim yeri yine feto dehlizleridir.