50 tl olsun yine bu millet icer
Hocam bırakamayan insanlar var. Bazı insanlar içenlere neredeyse hakaret edecek kıvamda. Şimdi benim babam 13 yaşından beri içiyor. Ve bana her zaman der "Bir insana yapacağın en büyük kötülük ya kendini yada evladını sigaraya başlatmaktır" diye. Böyle düşünüyor sevmiyor ama bırakamıyor. Ekmeğede zam geliyor, zam gelmese bile gramajı düşürülüyor ekmek yiyenlerede hakaret etsinler o zaman

Ne alaka demeyin bazı insanlar ekmek kadar bağlanmış durumda yapacak bir şey yok buna. Keşke olabilse. Ha var aslında elektronik sigara gibi zamanla nikotin seviyesini düşürerek uzaklaşabilecek yöntemler var. Fakat devlet yasaklıyor kafasına göre. Alo sigara bırakma hattı koymuş dalga geçer gibi arıyosun bilmem kaç hafta sonraya randevu veriyor işe yarayacakmış gibi sinirden bir dal daha yakıyorsun

Gitmez hocam ben DL içiyorum günlük en az 10mL gidiyor.Tabi RDA kullanmamın da etkisi var.
RDA çok yakıyor ister istemez ama en iyi aroma için mecbur DL içimde. Fakat son zamanlarda herkesin mtl'e döndüğünü görüyorum bende mtl takılıyorum arada. Ekonomi ve sağlık açısından deniyor ama MTL içim başka set düzerken sanki daha pahalıya geliyor gibi.