ieucomputer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başladığım işleri bitiremiyorum, karşımdaki kişiyi dinlemekte çok zorlanıyorum , karşımdaki sorusunu bitirmeden cevap veriyorum, derslerde hocayı dinlerken aklıma küçükken yaşadığım olaylar gibi saçma anı ve hayaller geliyor, kitap yada paragraf okuyamıyorum sonuna gelmeden unutuyorum bunun gibi benzer durumlar var ilaç kullandığımda daha iyiyim ama etkisi geçmeye başlarken inanılmaz baş ağrısı ve ruhsal çöküntü yaratıyor ve tekrar ilaç içmek istiyorum ama bildiğiniz gibi uykusuzluk yapıyor bu yüzden çok uyuyamıyorum
Hocam dediğiniz kadar etkili bir durum varsa ilacınızı psikiyatr gözetiminde kullanımına devam edin lakin bana göre en azından ve genel görüşler bu yönde ilaçla birlikte terapi hizmeti alabilirsiniz ama alırken lütfen psikiyatr - psikolog veya psikolojik danışman olmasına dikkat edin çünkü son zamanlarda bu alan çok istismar ediliyor.

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ilk başta bende psikoloji okuyorum 2. sınıfı yarıladım. Ama benim şahsi sitem var. yani bence facebook üzeri bu fazlasıyla sizi uğraştıracaktır. Ben kendim 4 yıl önce kendi adıma kurduğum yazarlık sayfam 2 yıl sonunda zar zor 2 bin beğeni almıştı. bende vazgeçtim hiç bir şeye değer vermiyor facebook ama şuan iyiki bir web site kurup bunu değerlendirdim. çünkü soruları siz cevaplarsanız web sitede google siin yazınıza değer verdiği için araştırana gösteriyor. ve sizin yazılarınız değer kazanıyor.
Siteyi düşünüyorum hocam fakat biraz ilerleyen süreç içerisinde bir kurum açacağız o kuruma dair bir site şeklinde açacağız.