merhaba arkadaşlar prefabrik ve konteyner üzerine en az 60 saniyelik bir tanıtım videosu hazırlanacaktır. lakin bu işlerde uzmanım after effects 40% ve edius 100% uzmanlığım var. ama öyle bir durum varki terzi kendi yırtığını dikemez misali bir türlü hayata geçiremedim. yani buna bile zaman ayıramıyorum tek başıma idare ediyorum tüm işlerimi. elimde sırada bekleyen işlerim var ayrıca en önemlisi şu an bilgisayarım çift çekirdek (laptop) daha önce bir yıkım yaşadım ve 10 bin tl aldıgım masaüstü pc satmak zorunda kaldım ve şu an elimdekiyle idare ediyorum şükür ki tasarım işlerimi şu anki laptop um ile idare ediyorum. yani kısacası video jenerik ve kurgulamada işini bilen birine ihtiyacım var. begenirsem devamlı çalışabileceğim birisinin olması içinde ayrıca teklifim olacaktır.
neyse durum bu şimdi sizden istedigim prefabrik ve konteyner tanıtımı ile ilgili bir video hazırlanması. kısa ürün video ve resimleri ben gönderecegim.
halı hazırda pc düşük oldugundan hazırladığım basit bir video yani isim ve resimler bu videodaki örneklerden olacaktır. ham video gerekirse ayrı gönderilecektir.
Ana Sayfa içindeki Örnek: video zaten bilgilerde aynen sitede oldugu gibidir.
pm üzerinden fiyat veriniz teşekkürler.
ücret makul olursa sevinirim ve dediğim gibi iş alımlarımda devamlı çalışabileceğim birine ihtiyacım var. Teşekkürler.