Hocam yanlış anlama ama , 2010 dan beri Ukrayna'da yaşayan girmediği ortam kalmamış biri olarak , çevremde Ukrayna'lı kızlarla evlenen kim varsa hepsi nedense mutsuz. Ayrıca Ukrayna'da kızları 2 şekilde ayırıyorum , Türkiyeye tatil amacı dışında gitmiş 1 haftadan fazla kalan ve Türkleri ve Türkiye'yi tanıyan kızlar , Türkiye'ye gitmemiş Türkleri tanımayan kızlar olarak. Malum Ülkemiz yokluk ülkesi ve Ülkemize geldiklerinde gördükleri ilgiden sonra , Ukrayna'da bizimle karşılaşıyorlar ve Türkiye'de peşlerinde koşan erkeklere attıkları tribi atıyorlar. 5 parmağın 5 i bir değil illaki çok iyi kızlar da gördüm. Ancak Türkiye'de çalışmış ya da yaşamış olanlar arasından inanın temiz ve düzgününe rastlamadım. İçinizdeki kıpırtıyı anlayabiliyorum lakin benden tavsiye aman duygusal yaklaşma hocam kaybeden sen olursun.
Bu bizim için de geçerli. Çok cazibe merkezi olan ve gitmenin çok zor olduğu ülkeler dışındaki ülkelerde yaşayan Türk nüfusun da büyük çoğunluğu çöp.
Başka ülkeye gitmek isteyen insanlar kendi ülkelerinde tutunamayan, daha fazla beklentileri olan insanlar.
Gittikleri ülkede amaçları daha iyi bir hayat standardı, ya da daha iyi bir yaşam.
Bizim ülkemizi yurt dışında temsil edenlerin büyük bölümü de çer çöp türündeki insanlar.
Sözüm meclisten dışarı, ama bulunduğum ülkelerin çoğundaki Türk insanı profillerinin benim muhabbet etmeye bile değer bulmadığım tipler olduğunu farkettim.
Bu insanlar da Türkleri bu tarz adamlardan öğreniyorlar.
Ve söylediğin şey de doğru. Türkiye'ye çalışmaya yaşamaya gelen Ukraynalı kızlar daha iyi bir yaşam için geliyorlar.
Bu kızlar için aşk sevgi ahlak değil, yaşam standardı ve para daha önemli.
Bu tarz kızlara çok güven olmaz çünkü daha iyi hayat standardı, lüks ve para için herşeyi yapabilirler.
Ukrayna'da çok iyi kızlar da var. Ama maalesef bu çok iyi kızlar Türkler hakkında genelde negatif algıysa sahipler ve Türkler le değil flört etmek iletişim bile pek kurmuyorlar.
Çok sevdiğim bir arkadaşım var ukrayna dan, öz bacım gibi seviyorum ve değer veriyorum.
Ben bu kızın 25 yaşına kadar hayatına ve yatağına hiç bir erkek girmediğini biliyorum.
Bir Türke aşık oldu, çocuk bunu 5 sene oyaladı ki bir Slav kızı 5 ay beklemez kimseyi kolay kolay.
Sonunda ailem istemiyor dedi kızı yüz üstü bıraktı.
Biz iyi kızlara böyle muamele ediyor, sonra abuk sabuk kızlara kapılıyoruz.
Ama bir Ukraynalı kız ile Türk erkeği arasındaki fark, iki taraf da aşık olursa, slav kızı ayrılmanın ardından 3-4 hafta üzülür, Türk erkeği 3-4 senede zor unutur.