Hocam kıza açık açık sor, senden soğumuş olabilir mi?
Aldatmanı affederim de küfürü affederim demek çok yanlış. Öyle bi kelime kullandıysa bahane arıyor gibime geldi. Ama insanın içini bilemeyiz, onunda haklı tarafları vardır. (ona yargılı davranmak istemem ben. kimsede davranmasın.)
Sor kıza hocam, eğer soğuduysa sil at sende. Bak hiç peşinden koşup kendini yıpratma.
Neden diceksin?
Ben de sevdim, ayrıldık 2 ay uğraştım. Olmadı.. Sonra ne zamanki başka kızlarla takılmaya devam ettim. O zaman gelip bana hesap sormaya kalktı. S.. çektim.
Tabi sen başka kızlarla takılırken, oda başka erkeklerle takılır. Senin acı çekmeni ister, bunu da görmek ister. (kişinni yapısını bimiyorum, belki senin kız arkadaşının aile terbiyesi çok iyidir.)
Ama dediğim gibi dostum, amaan yahu, olmuyorsa olmuyor de at aklından. Emin ol daha güzeli, daha anlayışlısı. Sen istemesende seni buluyor. Eğer nasibinde o kız yok ise uğraşsanda olmaz.
He eğer nasibinde var ve sen istemesen bile Allah sizi bir birinize buldurur.
Eğer uzun soluklu bir ilişkin var ise 1-2 yıllık. Tabikide uğraş. ama 3-4-5-6 aylık bir ilişki ise. Kendini yıpratma, bak keyfine.
Ben 1 kişi için üzüldüm, kafamı kaldırdığımda ne kadar salakmışım dedim. Şimdi ne yapıyor? ne ediyor bilmiyorum. Karşıma çıkarsada affetmem tükürürüm suratına.
Çok kinciyim.