Eğer, yeniden başlayabilseydim yaşamaya,* İkincisinde, daha çok hata yapardım.* Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım.* Neşeli olurdum, ilkinde olmadığım kadar,* Çok az şeyi* Ciddiyetle yapardım.* Temizlik sorun bile olmazdı asla.* Daha çok riske girerdim.* Seyahat ederdim daha fazla.* Daha çok güneş doğuşu izler,* Daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim.* Görmediğim bir çok yere giderdim.* Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye.* Gerçek sorunlarım olurdu hayali olanların yerine.* Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım ben.* Yeniden başlayabilseydim eğer, yalnız mutlu anlarım olurdu.* Farkında mısınız bilmem. Yaşam budur zaten.* Anlar, sadece anlar. Siz de anı yaşayın.* Hiçbir yere yanında termometre, su, şemsiye ve paraşüt almadan,* Gitmeyen insanlardandım ben.* Yeniden başlayabilseydim eğer, hiçbir şey taşımazdım.* Eğer yeniden başlayabilseydim,* İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım.* Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla.* Bilinmeyen yollar keşfeder, güneşin tadına varır,* Çocuklarla oynardım, bir şansım olsaydı eğer.* Ama işte 85'indeyim ve biliyorum...* ÖLÜYORUM...*