angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En mantıklı cevap bu olmuş galiba. Ya kardeşim adam aylarını belki yıllarını vermiş bir anda silip atamazsın ki, imkânsız yani. Çek acını demiş birisi, olmaz öyle. Hocam arkadaşın dediği gibi yaptığın şeyden dolayı hatalı olduğunun farkında olmasını sağla. Tabiri caizse "yenge burnunun sürtüldüğünü, pişman olduğunu" anlasın, farkına varsın. Sonrasında bir anda ilgiyi ve alakayı kes. Ne ara, ne sor, ne de ona görün. Hatalı olduğunu farkettiğini yenge farkettiğinde sana dönmezse vazgeçmekten başka çaren yok. Bir kadının gözünde bittiysen asla geri dönmez. Dönse de hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Umarım her şey normale döner, tekrardan eskisi gibi olursunuz. Umarım hiç kavga etmezsiniz.. Bir keresinde 3 sene sevdiğim 1.5 yıl çıktığım kızın annesine ve kendisine sövmüştüm. Hiç geri dönmedi o günden sonra.
Olayı anlamayan arkadaşlar var. Ben incelik olsun diye son paramı yatırıp tatsizligi gidermesi için yaptığım jest ve öncesinde kendisinin sinirle 4 5 kere bitirelim deyip istemeden sinirime yenik düştüm demesi sonrasında her şeyi unutuyorum benim ağzımdan bir kere çıkıyor ve üzülürüm deyip sabahına tatlıya bağlamak istiyorum o zaman ayrılalım diyor. Burada bana hak vermeyen bir çok insan var ama bir kere de insan bekliyor ki tamam ben seni seviyorum nolduysa oldu unutalım çünkü ben hep öyle yaptım. Empati yapsalar o kanın beynine sıçrama evresi ve devamını kimse hesaplamıyor sanırım. O yüzden sen haksızsın demek kolay zaten kimsenin babası da hayatında eşlerine küfür etmemiştir bir ben yanlışım. Algıda farklılık oluştu