sibermarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,
Freelance olarak para kazanıyorum. 2 farklı projemden gelir elde etmeye başladım ufak kazançlar da olsa üzerinde çalıştıkça artan kazançlar. Ayrıca 2 farklı proje düşüncemde var örneğin biri e-ticaret çinden ürün getirip satmakla alakalı. Kendi işimi yaparak projelerimle kazancımı artırma düşüncem var geleceğe yönelik olarak. Girişimcilik alanında her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ancak bugün babamın verdiği bir haberle büyük kararsızlığa girdim. Yakın bir akrabamız bana iş ayarlamış, kendi çalıştığı bir yazılım firmasında şoförlük olarak. Havalimanından misafir getirme götürme, araçların takibi muayenesi vb. Araç kullanmaktan haz alıyorum. Aylık 2 bin lira maaşla başlar demş cumartesi pazar tatilmiş sanırım. İlerleyen zamanlarda idari amirliğe yükseltirim demiş kendisi oranın farklı şubesinde üst kademede. Bu noktada beklemediğim bir kararsızlığa düştüm sizce ne yapmalıyım? Henüz askerliği yapmadım. Uzaktan eğitimle öğrenimime devam ediyorum.
Eğer projelerinizi devam ettirmenize engel olmayacak ve bu işi gerçekten isteyerek yapacaksınız bence kabul edin. Hiçbir işin garantisi olmasa da, söylediklerinize bakıldığında oturaklı bir işe benziyor. Bu sırada projeleriniz üzerinde çalışmaya devam edersiniz.