Başarılar dilerim,hedeflerinizi belirlemişsiniz ve bunun için artık harekete geçme zamanı. Bende mobilya üretimi yapıyorum ve satıyorum ek olarakda internet üzerinden maksat zaman geçireyim niyetiyle smm panellerim mevcut onlar ile ilgileniyorum bende e-ticaret sitesi kurup oradan yaptığım ürünleri satmayı, türkiyenin 81 iline bayilikler vermeyi düşünüyorum tabi düşünmekle kalmamalı fakat her işin bir zorluğu ve zahmeti var e-ticarete girmek istiyorsanız kargo ile uğraşmanız gerekecek müşteri ürünü beğenmez ise iade etmek istiyecekki sizde ilk 14 gün içinde koşulsuz iade almak zorundasınız.Mobilya sektörü asla ölmiyecek bir sektör ve çok iyi paralar dönüyor tabi diğer sektörler gibi az bir para ile dönmüyor bir malzeme alıyorsun 50-60Bin TL ödüyorsun o malzemeyi kullanıyorsun 100.000 TL Para kazanmış oluyorsun fakat iş yaptığın kişilerden bu parayı eğer taksit ile almış ise almak sıkıntı olabiliyor bazen,eğer devam ettirebilirseniz 2 işi birden devam ettirin ofis mobilyaları üretin ve onlarıda bir taraftan satın.