Arkadaşlar merhaba; Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığım projeyi hayata geçirmiş bulunmaktayım. Özel bir şirkette kıdemli yazılım uzmanı olarak çalışmaktayım. 11 yıldır web tabanlı yazılımlar geliştirmekteyim. Tecrübelerim doğrultusunda piyasanın ihtiyacı olan bu ürünü çıkarttım ve kendime satış ortakları aramaktayım. Projeyi sektör farketmezsizin her kurum ve tüzel kişilere pazarlanabilir. NOT : Proje daha önce tarafımca protatipleri uygulanmış ve denenmiştir. Projeyi kısaca anlatmam gerekirse;
1 TANIM Tahsilatım.com projesi işletme, kurum, dernek, vakıf, site, apartman, kooperatif, tekil ve ya tüzel kişi vb. kurumların internet üzerinden online olarak tahsilat yapılmasını sağlamak amacıyla hazırlanmış paket programdır. İnternet erişiminin olduğu her yerden bağlanılabilen, gerekli olan sistem gereksinimlerinin sağlandığı, hızlı, güvenli ve 7 / 24 erişilebilen web tabanlı yazılım projesidir. 2 AMAÇ- Kredi kartı yada banka kartı ile online ödeme (aidat, borç, taksit vs.) gerçekleştirmek
- Ödemeleri düzenli ve kategorize edilmiş şekilde görmek
- Hızlı, güvenilir ve 7 / 24 ödeme yapılabilmeyi sağlamak
- İnternet ortamının bulunduğu her yerden ödeme gerçekleştirebilmek
- Mobil cihazlardan platforma bağlanmak ve ödeme gerçekleştirebilmek
- Tahsilat için harcanan süreden tasarruf yapmak
- İş gücünü artırmak
- Ödeme, aidat, borç vs. hesapları online olarak sistemden takip etmek
- Ekonomik olarak giderleri minimuma indirmek
- Sistem üzerinden ilgili bankalar aracılıyla para iadesi gerçekleştirmek
- İlgili muhasebe programlarına tahsilat yapıldığı anda veriyi eşleştirmek
Satış ortaklığı yapacağım iş ortaklarıma satış başı paket ücretinin %20 sini vereceğim. Proje için detaylı bilgi : http://www.tahsilatim.com
Tanıtım Videosu İçin Tıklayınız
İlgilenen arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler.
R10 Dışı : info@tahsilatim.com