Son dönemlerde kız arkadaşımla sorunlarımız artmıştı. Işler de bozukluklar olduğu için tahammül seviyem düşmüş ve son olarak 100.000 kadar batak yeyince temelli devreler yandı. Bu süreçte konusuyor anlaşmaya çalışıyor sürekli birbirimizi kirmama sözleri veriyorduk. Flash back geriye yönelik kendisi çok sinirli bir yapıda olduğu için 3 4 kere hırsına yenik düşmüş ve ayrılmayı teklif etmiş. Aciz gönlüm sinirden diyerek derhal yanında soluğu almış ve hiç tereddüt etmeden sinirden yaptım demesine tek söz etmeden tamam unuttuk bile demiştim.

Kendi yapı geregi saman alevi gibi parlamamla sönmem bir anda olmaktadır sinirimin geçmesi maksimum 1 saat kin tutmayı sevmem. Her neyse bir sorun yüzünden tartıştık elle tutulur bi yanı olmadığı üzere "sesini kes" diyerek artık açıklamanın yetersiz olduğunu söylemiştim. Bunun neticesinde bana "haklisin ama sesini kes diyemezsin, 1 hafta önce birbirimize sinir anında patlamamamiz gerektiği konusunda sözler vermiştik" dip notu düştü yaklaşık 3 gün boyunca 40 saat bunu konuştuk ve bezmiştim. Sonuçta erkegiz her ne kadar eşit olsakta erkeğin bir ağırlığı olduğunu savunanlardanim. Herneyse bu 3. Gunun gecesinde aşırı sıkıldım bunaldim ayrılalım mi? Dedim o da istemediğini sen kararını ver dedi. Sabah olduğunda ciceksepetinden 2 buket papatya yani 160 tane papatya yolladim ve boşuna uzattık unutalım demiştim. Lâkin telefonu açtığında ayrılmak istediğini belirtti çünkü devam etmiyor demişti. Sonra tabi canım acıdı böyle ilişkinin de abv lanet olsun tarzı söylemler ve hala sen sen sen diyerek suçladığı için a.. k... şerefsizi diyerek kapadım. Tam 1.5 ay her gün eksiyi doğruyu çıkarıyor ve bu esnada dükkan işlerini tamamlamaya çalıştım. Her neyse dün aldım kocaman buketimi ekvator gülünden bir buket çünkü her yerden engellenmiştim.

Kapıyı arkadaşı açınca sen ne hakla geldin ibareleri olsa da daha sonra kapıya geldi konuşalım falan derken bir şekilde asagi indik ve nedenlerimi sonuçlarımı bu süreçte nasıl bir yol izleyip düzelmem gereken noktaları anlattım. Bana "nefret ediyorum senden, bitti her şey çok pişmanım. Ben senin aldatmani affederim ama kufuru affetmem biliyorsun ama hala seni dinlemeye aşağıya iniyorum dedi ve tekrar yukarı çıkacak bi sarılayım dedim yok dese de sarildim cıktı"
1-Nefret etti ve sildiyse neden konuşalım hadi dediğimde mirin kırın etse de aşağıya iniyor
2-Madem sildi beni ben anlatırken gözlerimin içine bakıyor?
3- madem pişman neden hala sana hayır diyemiyorum diye ibare kullanıyor?

Geçmişe flash back yaptığımız da benim ona almam gereken yüzüğü bile o bana aldı taktı. Ailemle tanıştı ben de o şekilde onun ailesiyle haberdardı. Yani sevgili müessesinden evliliğe giden bir yoldu ve insanoğlu beşer seser diyerek hirslarimiza yenildik. Benim bunu geri çevirmem gerekiyor ne yapmalı?
Dip not: Evet 25 yaşındayım ve olayın içinden çıkamadım.
Bir not daha ben de ona yüzük almıştım tabi ki.

Zaman ayırıp okuyan herkese saygılar sevgiler. *** ayrılmayın *** sizi seven biri bulduysanız ayrılmayın.