Uzun süredir bi arkadaşımın kullanmış olduğu bir alan adı'nı kendisi kullanmayacağını dilersem bana verebileceğini söyledi. Bende bu teklifi kabul ettim, Domain yaşı 6 idi, Biraz bekledi sanırım domain komple düştü. Şimdi ben o domaini aldım arkadaşın sitesi kendi resellerine bağlı olduğu için bende domaini o firmadan tekrar regledim. R10 Üzerinden makale satan bir internet sitesi var o siteden, içerik satın alarak ve aldığım her siteyi, Tüm sosyal medya platformlarında paylaşmaktayım. Şimdi gelelim asıl konuya. Adsense başvurusu yaptım 2 gün sonra, Yetersiz İçerik denilerek reddedildi. Daha önce başka sitelere yapmış olduğum başvurular da, Google Politikalarına uymuyor deniliyordu, Siteler normal blog siteleri idi. Şimdi gelen bu mesaj ile biraz daha umutlandım açıkcası 20 özgün makale girişi yaparak tekrar başvurdum. İşte beni Google'nin bana gaezimi var dediğim nokta. 7 Gün oldu tekrar başvuralı olumlu veya olumsuz bir mail almadım. Bu kategoride açılan mesajları görüyorum 1 güne adsensesi onaylanan yeni web siteleri mevcut ne tarz bir yol izlemeliyim sizce?