Benide mahkemeye versinler, lütfen bi karşı tazminat davası açmak istiyorum bu piramitcilere.
Bimer ve bir çok kanaldan şikayet ettik bu firmayı. Şuan denemetleme altında, 2 aya en baba 2 aya gümletecekler.
Sizde bimere girip aşağıdaki yazıyı bimerin şikayet kısmından gönderin.
Spodi içindekileri kopyalayıp gönderebilirsiniz.
Aşağıda adı gecen firma (piramit satış sistemi ile kazanc vaad ediyor.)
Firma: https://www.detaymaxinet.com/tr/ (Detay Telekom Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi)
Firma kişilere gold ve altın paket satarak verdikleri bilgisayarın 8 saat açık kalması karşılığında günlük ve aylık belli bir miktar para kazanmayı vaad ediyorlar.
Ek olarak sisteme Refli üye alımı var, yani ben sisteme daha önce üye olduysam. birilerini davet edebilir. davet ettiklerimdende para kazanabilirim.
Sisteme üye olmak için davetiye şart. para kazanmak için para yatırmakta şart.
Örneğin: altın paket aldım ve fiyatı 2500 TL, bu yatırdığım parayı 4-5 ay içerisinde amorti edeceğimi. Geriye kalan 6-7 ay boyunca kaar edeceğimi vaad ediyorlar.
Sistemi detaylı araştırdığımda, kairos adında daha önce bakanlığımız tarafından nitelikli d*landırıcılık olarak belirtilen firmanın aynı faaliyetlerini yapmaktalar.
İlgili makamların incelemesini, bu konu hakkında kamuoyunu bilgilendirilmesini arz ederim.

Bana gelen cevap: