Merhaba, yaklaşık 10 ay önce açtığım ve yatırımlık olarak düşünerek ilerlediğim sitemi satılığa çıkarıyorum. Son 1 aydır seo çalışması yapmaya başladığım siteme 20 gündür adsense reklamları ekledim. Sitenin trafiği %99 Google'dir. Sosyal medya vb. sitelerden hit yoktur. Başka bir sektör için yatırım yapmak amaçlı satmayı düşündüğüm sitem için ciddi alıcı kişiler( meraktan sormayanlar ) pm isteyebilir. Sitenin içerikleri analiz edilen kelimeler odaklı hazırlanmış ve her biri 850 ile 1300 kelime arasıdır. Editör her gün 1 içerik, 1 içerik'te kendim hazırlayarak bu zamana kadar girdim. Toplamda 140 adet içerik bulunmaktadır. bunların içinde 10 tanesi kadar 500 kelime, gerisi 850 ile 1300 kelime arasıdır. Sadece içerikler ve seo için harcadığım masraf 6.000 tl yi geçmiştir. Son 15 gündür site etki göstermeye başlamış ve aşağıda tüm raporlar sunulmuştur. Özenerek ilerisi için yatırım amaçlı yaptığım bir sitedir.( Satmak için acelem yok şu an gelirler yükselmekte, bu yüzden fazla pazarlık payı yoktur. ) Site hiti 100 lerde iken 14 mart itibari ile 1 k üzerine çıkmıştır. İçerikler sıralamalara girmekte ve diğer detaylar için pm ile yanıt verilecektir.
Ayrıca 3 gün önce adsense reklam yerleşimi ve AMP sayfa için eklenti kurulumu için aşağıdaki arkadaşlardan destek alınmıştır.

SİTE SATILMIŞTIR, ÖDEME ALINARAK DEVREDİLMİŞTİR..

Site adresi: PM İle Paylaşılacaktır
Site için istenen fiyat: 12.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 500 TL
Sitenin açılış tarihi: 10 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kredi & Finans
Günlük hit sayısı: 1200 tekil
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %100 Google
Domainin yaşı: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok