ne zaman kendini google karşı kurnaz sandığın zaman ozaman yanılırsın. Adamların elindeki patentler şuan zaaten önümüzdeki gelecek 10 senenin teknolojjisini belirliyor.
1:1 translate yaparsan icerik grammar olarak hatasız olsa bile google anlar.
Cünki google makaleni, google botları makaleyi şablonlara bölerek inceliyor (nasıl 200+ sıralama etkenleri var ise buda onlardan biri, mesela botlar başlıklara bakar, kırık lınklere bakar vsvs ve buna göre sırlamayı düzenler)
Senin yapabileceğin şey mesela parça parça olarak farklı sitelerden konuyu editlemen . Bu şekilde heralde iz'ini düşürebilirsin.
Bu faktör ne kadar büyük bi etken bilmiyorum ama. Ama bildiğim şey google anlıyor.
Siten 2 aylık henüz yeni görmeden bişey diyemem ama son haftalardaki güncelleme "geç indexlemesi" ile ilgili . Benimde yeni sitem var ve indexler 10-15 gün normal süreye kadar daha geç geliyor buda resmi olarak acıklandı yanılmıyorsam.. Artık google iyice araştırıyor ondan sonra indexliyor makaleleri.
Hocam teşekkürler öncelikle yorumun için. Ben sizinle face üzerinden görüşmüştüm daha önce. Çeviri içerik anlam bozulmadığı sürece sorun olmaz minvalinde bir şey demiştiniz. Yani eğer öyleyse sağlık olsun, denemiş oldum. Site adresini atmıştım size detaylı bakmak isterseniz. Bu arada 38 gönderilen url olmasına rağmen 20 index varmış. Sanırım site index almıyor Google'da.
Backlink pompala.Translate kullanma mümkünse yaz yada yazdır.Burda backlink önermezler ama siten ne kadar çok tanınırsa o kadar çabuk yükseliyor sıralama.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Backlinki ilerki zamanlarda düşünüyordum da, Google mimlediyse beni onun da pek önemi kalmadı sanırım.