ChesteRgazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

En büyük eksisi revize istendiği zaman veya sayfa eklenmesi zamanında çok uğraşmandır. (kod bilgin az diye söylüyorum ve tecrübeyle sabittir.)

Naçizane tavsiyem; sitenin sektöründeki wp temalara bakman ve onların haricinde bir wp tema seçmen. Bu temayı mükemmel bir derecede optimize edip sorgu sayısını düşürmen. Minimum eklenti kullanman. Bu şekilde html siteden daha fazla verim edebileceğini düşünüyorum. Açılış hızını iyi dereceye çıkartırsan ve wordpressin fazla kodlarından kurtulursan html ile wp arasında ahım şahım fark kalmaz diye düşünmekteyim.
Pek revize olacak birşey olmadığı için denemek istedim. En fazla olursa firma taşınırsa v.b durumlarda footer kısmında adres değişikliği olur oda kısa sürede hal olur. Vallah wpde en kral hostinge geçtim, en iyi optimizeyi yaptırdım gene ilerleyen dönemlerde sorunlar hep aldım. Ekmeğini yedik çok yiyoruzda bir deneyim olarak html denicez bakalım. Sadece ilgimi çekti, gerçekten bakıyorum gerek bizim sektör gerekse farklı sektörde nadir wp var hep özel yazılım veya html siteler kafadalar. Ondan bizde Bismillah dedik 6-7 aylık seo çalışmaları sonucunda ak mı kara mı anlıcaz.