zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu öyle basit bir iş değil kardeşim.Biz ne kadar eleştirsek de şu an için adsense'nin ödediği yüksek miktarları hiç,sektirmeden ödeyen bir firma daha yok.

Türk firmaların alayı hırsız olmuş.Adsense bugün Türkiye'den çekilse bu sektör tamamen ölür.Onun için daha iyisi olana kadar en iyisi şu Adsense.

Senin çalışmaların varsa onlarıda ilgi ile takip ederiz,fakat bilmende fayda var onlarca firma bu yolda yitip gitti.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. İnşallah reklam veren olursa 150+ TL toplayıp ödeme isteyen olursa aksatmadan ödemeleri yapmayı planlıyorum..
Ayrıca Türk firmalarının alayı hırsız olmuş diyerek genelleme yapmanızı da kabul etmiyorum sonuçta herkes kendi bacağından asılacak ve bu herkesin kendi seçimi bir başkasının ödeme yapmaması benim de yapmayacağım anlamına gelmez ben burada tüm istatistikleri sizinle paylaşıyorum. Reklam verenimiz şuan bulunuyor ama toplamda malesef 150 TL sunmuyor ancak sistemin 2 günlük aktif olmasına rağmen reklam veren olması ve hemen alexa sıralamalarında da hiç reklam verilmediği halde yer alması sistemin yükselme ihtimalinin de kanıtı sayılabilir. Ayrıca daha iyisinin biz olmayacağımız da belli değil
Takip ettiğiniz için teşekkür ederiz...