Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size en iyi gelecek şey ortam değişikliğidir. Yaşadığınız ortamı değiştirin. Bir de uyuyacağınız odanın bol bol hava almasına dikkat edin. Temiz olmasına düzenli olmasına dikkat edin. Aynı zamanda diğer arkadaşların da dediği gibi destek almanız da çok önemli. Ve bu durumu aşabileceğinize inanmanız. Bir de uyku için yatış pozisyonu da çok önemlidir.
Ben bir aralar yattığımda tam uykuya dalacakken uyku ile uyanıklık arasında kalıyordum. O kadar korkunç bir durumdu ki size anlatamam. Vücudum uyuyor ama beynim uyumuyordu. Dolayısıyla korku içerisinde uyanmaya zorluyordum kendimi. Öyle bir sıkıyordum ki vücudumu uyanmak için size anlatamam. Bu diğer gecelerde de böyle devam etti. Sonra odamın düzenini değiştirdim. Temizledim. Nevresimleri felan yıkadım, odayı da havalandırdım. O günden sonra bir daha olmadı.
aynen dediğiniz gibi oluyor. uyku ile uyanıklık arasındayım. vücut uyuyor ama beyin uyumuyor. sabah bir anda panik ile uyanıyorum. kafamın içinde bin bir türlü şey oluyor. Sabah uyandığımda kendimi deli gibi hissediyorum. Sanki boşuna yaşıyormuş gibi hissediyorum.

Gün içerisinde hayattan 1 gram tad alamıyorum. 4 kilo verdim 1 ayda. Yemek yiyemiyorum. Boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum