akvaryumdoktoru,com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazının bir kısmını alıntılayarak yazmıssınız yorum. Kendi yaşadılarımdan yola çıkarak bir yorum yaptım ve ayrıca rahatsızlık ruhani,psikolojik olduğu için bu şekilde bir eklemelerde bulundum. Her zaman ilk öncelik tıbbidir, diğerleri ruh halini iyi etmek içindir. Farklı bir rahatsızlık olsaydı ki olmamasını dilerim o zaman daha farklı yaklaşırdık, midesi ağrıyan birisine git bir doktora baksın mr falan ceksin gibi şeyler söylerdik. Ama şunuda eklemek isterim ki inancıyla yaşayan insanlar için dini çok önemlidir bu konularda daha hassas olunması gerektiğini düşünüyorum. Yazımdada dediğim gibi inanan inansın inanmayan inanmasın ama inanan inanmayana inanmayanda inanana saygısını yitirmesin.
hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben diğer arkadaşa sizin yorumunuzu örnek göstererek bu şekilde konuşmak daha doğru olmaz mı dedim. o yüzden o kısmı aldım. tam o kısımda siz demişsiniz profesyonel destek al ve neye inanıyorsan onunla zaman geçir anlamına gelen bir şeyler. ben de tam olarak sizin yaklaşımınızı doğru bulduğumu ifade ettim.